Home » Igre » Besplatne igre na Epic Games Store-u za 19. oktobar: Olakšajte igračima da uđu u sezonu

Besplatne igre na Epic Games Store-u za 19. oktobar: Olakšajte igračima da uđu u sezonu

Epic Games Store redovno se trudi da igračima olakša pristup vrhunskim igrama, a svake nedelje donosi besplatne ponude. Ovog puta na meniju su dvije igre koje će vas sigurno uvesti u sezonu žurki – “The Evil Within” i “Eternal Threads”.

“Vječne niti” je igra koja je privukla pažnju kritičara i igrača zbog svog složenog narativa i istraživanja teorije multiverzuma. Ako volite zagonetke i volite razmišljati izvan okvira, ova igra će vam pružiti izazovno i intrigantno iskustvo.

S druge strane, “The Evil Within” može biti previše mračna i uznemirujuća za neke igrače, zbog svojih tema koje uključuju scene samoubistva i smrti djeteta. Međutim, za one koji su dovoljno hrabri da se suoče sa strašću, ovo je vaša šansa da dobijete ovu igru ​​besplatno i uđete u Noć vještica s hororom.

Jedna od stvari koja čini Epic Games Store tako privlačnom za igrače je njihova sedmična besplatna promocija igara. Svakog četvrtka u 10:00 CT, izlog se mijenja kako bi igračima ponudio nove besplatne naslove. Ovo je izuzetna prilika za igrače da osvoje kvalitetne igre bez dodatnih troškova.

Ponekad, Epic Games Store prati određenu temu kada nudi besplatne igre. Na primjer, uoči praznika često nude igre koje odgovaraju duhu sezone. Kako se Noć vještica bliži, “The Evil Within” se pojavljuje kao savršen dodatak za igrače koji žele osjetiti užas praznika.

Sada kada se godišnja doba mijenjaju, ne zaboravite posjetiti Epic Games Store i preuzeti ove besplatne igre koje će vam pomoći da uđete u zabavan i zastrašujući svijet igara. Olakšajte sezonu uz igre na Epic Games Storeu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice