Home » Serije/filmovi » Šta se dogodi kada upišete imena likova iz Prijatelja u Google

Šta se dogodi kada upišete imena likova iz Prijatelja u Google

Iako je prošlo 30 godina od prve epizode popularne serije “Prijatelji”, ova kultna sitcom i dalje oduševljava fanove diljem svijeta.

No jeste li znali što se dogodi kada upišete imena likova iz serije u Google pretraživač? Evo nekoliko zanimljivih interaktivnih funkcija koje će vas sigurno nasmijati:

  1. Ross Geller: Kada upišete ime “Ross Geller” ili “Ross Friends” u Google, pojavit će se ikona kauča u gornjem lijevom kutu. Klikom na ikonu kauča čuti ćete Rossov glas kako izgovara legendarnu riječ “Pivot”, dok se ekran nagne u desnu stranu. Ako više puta kliknete na kauč, ekran će se naginjati na drugu stranu sve dok se kauč naposljetku ne prepolovi. Ova interaktivna funkcija referira se na nezaboravnu scenu u kojoj Ross, Rachel i Chandler pokušavaju unijeti novi kauč u Rossov stan.

  1. Chandler Bing: Upišivanjem Chandlerovog imena pojavit će se simbolična slika patke i pilića, pernatih ljubimaca koje su on i Joey držali u stanu.
  2. Rachel Green: Kada upišete ime Rachel Green, pojavit će se ikona njene kultne frizure, poznate kao “Rachelica”.
  3. Joey Tribbiani: Ako upišete ime Joeya, na ekranu će se pojaviti hrana, uz njegovu prepoznatljivu rečenicu “Joey ne dijeli hranu”.

  1. Monica Geller: Upisivanjem Monicinog imena pojavit će se kanta vode i spužva, referenca na njenu poznatu opsednutost čistoćom.
  2. Phoebe Buffay: Kada upišete ime Phoebe, na ekranu će se pojaviti crna mačka, uz zvuk refrena njene popularne pjesme “Smelly Cat”.

Ove zabavne interaktivne funkcije dodaju dodatnu dozu nostalgije i zabave za sve fanove “Prijatelja” koji se i dan danas vesele ovim legendarnim likovima i njihovim nezaboravnim trenucima.

Vrh stranice