Home » Igre » Ažuriranje za Witcher 3 objavljeno, ali i dalje sa bugovima

Ažuriranje za Witcher 3 objavljeno, ali i dalje sa bugovima

 

Nadogradnja sljedeće generacije za Witcher 3 je konačno lansirana, ali je u teškom stanju. Možda bi bilo bolje sačekati da se naprave neke zakrpe prije igranja.

Dugo očekivano ažuriranje sljedeće generacije za The Witcher 3 je konačno objavljeno, ali igrači će možda htjeti izbjeći uskakanje odmah u novo iskustvo. Dani lansiranja su istorijski bili teški za CD Projekt Red, i, nažalost, ažuriranje sledeće generacije nastavlja taj trend.Fanovi Witchera bili su željni da vide sva ažuriranja koja su u ponudi, samo da bi otkrili neke prilično ozbiljne probleme s performansama i greške koje muče novu verziju igre.

Ažuriranje nove generacije za Witcher 3 besplatno je za one koji već posjeduju igru ​​i dostupno je na konzolama i PC-u. Ažuriranje uključuje mnoštvo grafičkih poboljšanja i poboljšanja igranja, kao i ugrađene modove za poboljšanje iskustva. Ažuriranje Witcher 3 čak dodaje novu potragu i predmete inspirisane Netflixovom serijom The Witcher .

 Sve u svemu, ažuriranje sljedeće generacije obećava da će ionako sjajnu igru ​​učiniti još boljom, ali problemi s performansama na dan lansiranja su bili malo razočaravajuće.

Izvor videa GameSpot

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice