Home » Igre » Hogwarts Legacy je proglašen za najbolju igru ​​u februaru 2023

Hogwarts Legacy je proglašen za najbolju igru ​​u februaru 2023

Februar je došao i prošao, a sa njim su došle i neke spektakularne nove igre, uključujući nova PS VR2 izdanja. Koja nova igra će uzeti krunu izbora igrača? Ankete su sada otvorene, dajte svoj glas ispod kako biste pomogli u odluci!


Kako to radi? Na kraju svakog mjeseca, PlayStation.Blog će otvoriti anketu u kojoj možete glasati za najbolju novu igru ​​objavljenu tog mjeseca. Ubrzo nakon toga ćemo zatvoriti birališta, zbrojiti vaše glasove i objaviti pobjednika na PlayStation.Blogu. PlayStation Store će također prikazati neke od najboljih pobjednika izbora igrača tokom cijele godine.

Koji su kriterijumi glasanja? To zavisi od vas! Da ste u mogućnosti da preporučite samo jedno novo izdanje prijatelju tog mjeseca, koje bi to bilo? U skladu s našom dugom tradicijom u dodjeli nagrada za igru ​​godine, remasterirane ili ponovno objavljene igre neće se kvalificirati. Ambiciozne, veće obnove i rimejkovi poput Demon’s Souls i Crash Bandicoot N. Sane Trilogy hoće.

Kako se odlučuje o kandidatima?Urednički timovi PlayStation.Blog i PlayStation Store će sakupiti listu najzapaženijih izdanja tog mjeseca i koristiti je za postavljanje ankete. Upisani glasovi će biti prihvaćeni.

IZVOR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice