Novosti
Home » Igre » Napravljeni Xbox Kontroleri s Guzovima za Promociju Filma Deadpool & Wolverine

Napravljeni Xbox Kontroleri s Guzovima za Promociju Filma Deadpool & Wolverine

Xbox kontroler s guzovima dizajniran za promociju filma Deadpool & Wolverine.

Microsoft je poznat po svojim kreativnim i često neobičnim dizajnima kontrolera za Xbox konzolu. Ovoga puta, nadmašili su sami sebe s najnovijom kreacijom: Xbox kontroleri s guzovima. Ovi kontroleri su dio promocije nadolazećeg filma Deadpool & Wolverine i već su izazvali veliku pažnju javnosti.

Dizajn i Inspiracija

Ovi jedinstveni kontroleri imaju detaljan dizajn guzova na poleđini, inspiriran Deadpoolom. Kontroleri dolaze u sklopu posebnog izdanja Xbox Series X konzole, koje uključuje i dvije katane te dodatne specijalne elemente vezane uz film.

Promocija i Dostupnost

Nažalost, ovo posebno izdanje konzole neće biti dostupno za kupovinu. Proizveden je samo jedan primjerak, koji se može osvojiti kroz nagradni natječaj. Nažalost, natječaj nije dostupan za korisnike iz zemanja ex yu.

Novi Xbox kontroleri s guzovima pokazuju kako kreativni dizajni mogu privući pažnju i izazvati interes među fanovima. Iako nisu dostupni za široku prodaju, ovi kontroleri sigurno će postati kolekcionarski predmet za sretnog dobitnika nagradnog natječaja. Ostanite uz nas za najnovije vijesti i informacije iz svijeta gaminga i tehnologije.

Vrh stranice