Home » Serije/filmovi » “Mamma Mia 3”: Nova Avantura u Hrvatskoj!?

“Mamma Mia 3”: Nova Avantura u Hrvatskoj!?

Nakon velikog uspjeha prethodna dva filma, fanovi serijala “Mamma Mia!” mogu se radovati trećem dijelu koji je u pripremi.

Iako se detalji o radnji još uvijek drže u tajnosti, šuška se da bi novi nastavak mogao biti sniman na nekom od prelijepih otoka u Grčkoj ili Hrvatskoj, što bi dodatno pojačalo mediteranski ugođaj filma.

Lokacija Snimanja: Grčka ili Hrvatska?

Producenti istražuju mogućnosti snimanja na Mediteranu, gdje su predivni krajolici postali zaštitni znak ove franšize. Dok su prethodni filmovi istaknuli ljepote Grčke, ovog puta Hrvatska je u igri kao moguća lokacija, što bi moglo privući još više pažnje na naše domaće turističke bisere.

Povratak Omiljenih Likova i ABBA Hitova

Kao i u prethodnim dijelovima, očekuje se povratak omiljenih glumaca i prepoznatljivih ABBA hitova koji su osvojili srca publike širom svijeta. Glazba i plesni brojevi bit će u središtu filma, donoseći radost i energiju koja je zaštitni znak serijala.

Šta Očekivati od Trećeg Dijaloga?

Pored spektakularnih lokacija i glazbenih brojeva, priča će vjerojatno nastaviti pratiti živote glavnih likova, donoseći nove avanture, ljubavne zaplete i emotivne trenutke. Fanovi se nadaju da će treći dio pružiti savršeni završetak ovog voljenog serijala.

Vrh stranice