Home » Serije/filmovi » Guardians of the Galaxy Vol. 3: Posljednja misija tima

Guardians of the Galaxy Vol. 3: Posljednja misija tima

Guardians of the Galaxy Vol. 3 promoviše “posljednju vožnju” u trejleru za Super Bbowl, dok se tim zajedno priprema za posljednju misiju u Marvelovom filmskom univerzumu. Ponovo u režiji Jamesa Gunna, novog ko-izvršnog direktora DC Studios , posada Milana kreće da spasi Raketov život, suoči se sa Visokim evolucionarom i preuzme svoju najopasniju misiju do sada.

“U Guardians of the Galaxy Vol. 3 iz studija Marvel, naša voljena grupa nesklada se smješta u život na Knowhereu. Ali ne prođe mnogo vremena prije nego što im živote preokrenu odjeci Rocketove burne prošlosti,” piše u službenom sinopsisu filma. 

“Peter Quill, koji se još uvijek potresa zbog gubitka Gamore, mora okupiti svoj tim oko sebe na opasnoj misiji da spasi Raketin život – misiju koja bi, ako ne bude uspješno završena, vrlo vjerojatno mogla dovesti do kraja Čuvara kao što znamo njih.”

S obzirom da Gunn prelazi na Distinguished Competition, tizeri za posljednji film Čuvari uvelike nagoveštavaju da će jedan od nesklada dočekati svoj kraj. Dave Bautista je već potvrdio da će ovo biti njegov posljednji zaokret u ulozi Draxa Razarača , iako nema problema da se uloga prebaci na drugog glumca.

Nekoliko drugih labavih krajeva također ostaje da se vežu u Guardians 3, kao što je alternativna vremenska linija Zoe Saldane, mjesto Gamore u MCU-u, Will Poulterov debi kao Adam Warlock, i Kraglin (Sean Gunn) koji je konačnoosjetio gnjev Yonduove Yaka strijele.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 također glume Chris Pratt (Star Lord), Bredley Cooper (Rocket), Vin Diesel (Groot) i Karen Gillan (Nebula), a izlazi 5. maja. Ako je to predugo za čekanje, možete sjesti i zadovoljiti se  Guardians Xmas specijal na Disney+ upravo sada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice