Home » Igre » Film Super Mario Bros. stiže dva dana ranije u kina širom svijeta

Film Super Mario Bros. stiže dva dana ranije u kina širom svijeta

Credits:Nitendo

Film Super Mario Bros. u kinima će se pojaviti dva dana ranije nego što se očekivalo, a premijera filma je sada zakazana za 5. april u SAD-u i na više od 60 drugih tržišta širom svijeta.

Do sada je film Super Mario Bros. kompanije Universal i Illumination trebao biti objavljen na ovim tržištima 7. aprila , ali je taj datum sada pomaknut za dva dana. Animirani film će biti objavljen na dodatnim tržištima krajem aprila i maja, sa otvaranjem u Japanu 28. aprila.

Pre nego što dođe do novog datuma izlaska, film The Super Mario Bros. će biti u centru pažnje u specijalnom Nintendo Directu koji će se održati 9. marta. Prezentacija će otkriti konačni trejler za film, koji će nam verovatno dati najbolji izgled do sada na CG-animiranoj avanturi.

Do sada, film izgleda kao proslava svega što je Mario, sa svojim žustrim vremenom rada i mnoštvom zabavnih referenci za Nintendo fanove, uključujući Mario Kart , Super Smash Bros , originalnu Mario seriju uživo i gotovo svaki lik iz franšize. možete misliti.

U režiji Aarona Horvatha i Michaela Jelenica prema scenariju Matthewa Fogela, radnja će biti poznata onima koji su igrali kultnog platformera: vodoinstalater po imenu Mario putuje kroz podzemni lavirint sa svojim bratom Luigijem kako bi pobijedio Bowsera.

U filmu glume Chris Pratt kao Mario, Anya Taylor-Joy kao princeza Peach, Charlie Day kao Luigi, Jack Black kao Bowser, Keegan-Michael Key kao Toad, Seth Rogen kao Donkey Kong, Fred Armisen kao Cranky Kong, Kevin Michael Richardson kao Kamek , i Sebastian Maniscalco kao Spike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice