Home » Igre » 50 Centova objava upućuje na moguću suradnju u GTA 6

50 Centova objava upućuje na moguću suradnju u GTA 6

Američki reper 50 Cent objavio je misterioznu referencu na Instagramu koja se tiče GTA Vice City, što ukazuje na njegov mogući angažman u Grand Theft Auto 6. Referenca 50 Cent-a na pretpostavljeni setting Grand Theft Auto 6 i upotreba neon roze fonta sličnog onom u Vice City-jevom logo-u, nagovještava moguću suradnju s Rockstar Games-om.

Vijest o Grand Theft Auto 6 zadnji put je stigla do ušiju fanova u maju 2022. godine tokom velikih gameplay leakova.

 

Kao što se može vidjeti, 50 Cent ne otkriva puno, a samo obećava da će kasnije pružiti više detalja, ostavljajući fanove u neizvjesnosti. Njegovo sudjelovanje u Grand Theft Auto 6 moglo bi biti slično VIP muzičkom ugovoru Dr Dre-a u GTA Online-u.

Do sada su jedine potvrđene pojedinosti o sljedećem naslovu Grand Theft Auto serijala da se zaista razvija. Nakon ogromnih leakova prošle godine, Rockstar je izdao saopštenje u kojem je potvrdio da su snimke iz rane verzije sljedećeg ulaska u serijal. Također je javna tajna da će igra uključivati ​​dva glavna lika koji će se kretati gradom Bizarre, zahvaljujući velikim leakovima koji su zadesili igru u nedavnoj prošlosti.

Još uvijek ostaje nejasno hoće li 50 Cent-ova objava biti nada ili još jedna pogrešna informacija o GTA 6. Njegovo sudjelovanje u nekoliko videoigara, filmova i glazbe znači da bi bilo kakva suradnja s developerom mogla biti unutar tih krugova. Naravno, Instagram objava možda nema ništa s Grand Theft Auto ili čak Rockstar Games-om, ali upotreba logotipa igre dovoljna je inspiracija među igračima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice