Home » Igre » Hrot – Najduhovitija igra koju ćete igrati ove godine

Hrot – Najduhovitija igra koju ćete igrati ove godine

Hrot: Smiješna pucačina s jedinstvenom postavkom iz 1980-ih

[divider top=”no” style=”default” divider_color=”#fa5e5e” link_color=”#f75b5b” size=”12″ margin=”20″]

Hrot je igra koja se konstantno ističe u žanru starijih pucačina, zahvaljujući svojoj jedinstvenoj postavci u Čehoslovačkoj iz 1980-ih godina, izvrsnoj mehanici oružja i dijabolično inteligentnim nivoima. Sada solo razvijatelj Spytihněv sprema se objaviti svoju treću i posljednju epizodu pod nazivom “The Gastroscopy” 16. maja.

Ako se nastavi trend drugog dijela Hrot-a, najbolje od ove jedinstvene igre tek dolazi. Prva epizoda, “Kiss me Gustav”, postavila je temelje, ali sve se izmaknulo kontroli u drugoj epizodi pod nazivom “The Degustation”.

E2M7: Granny’s Valley, vodi vas kroz smireni nivo s kompleksnim dizajnom ključeva i povratnih puteva na udaljenom imanju, koje kulminira u jednom od najsmješnijih (i najučinkovitijih) jump-scare-ova koje postoje u video u igrama.

U Hrotu prožeto je ovim impulzivnim, šaljivim smislom za humor. Uzmite pauzu od uništavanja atomske hororima i obavite potpuno nacrtanu nuždu, a zatim pustite vodu da odu.

Možete se igrati i modelima vozića ili možda uživati ​​u ilegalnoj igri Game and Watch koju su kreatori Sovjetskog crtanih filmova Nu, Pogodi! (isti koji su doveli do problema developera Atomic Heart-a zbog rasistički osjetljivog klipa u igri) preradili prema svojim željama. Spytihněv također dijeli teasere za “simulator gotovo realističnog astronomsakog sata” sa kojim se možete igrati u “The Gastroscopy” epizodi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice