Home » Serije/filmovi » The Librarians:Detalji o nadolazećem spin-offu

The Librarians:Detalji o nadolazećem spin-offu

Nova serija “The Librarians: The Next Chapter” stiže na televizijski kanal The CW!

[divider top=”no” style=”default” divider_color=”#fa5e5e” link_color=”#f75b5b” size=”12″ margin=”20″]

Nova serija dolazi na televizijski kanal The CW! Nedavno su objavili da se priprema nova serija “The Librarians: The Next Chapter”, fantastični spin-off temeljen na seriji “Bibliotekari”. Ova nova serija dolazi od scenarista i izvršnog producenta originalne serije, Deana Devlina.

Originalna serija “Bibliotekari” temeljila se na popularnoj filmskoj trilogiji, a premijerno je prikazana 2014. godine. Serija se sastoji od četiri sezone i prati grupu Knjižničara čija je glavna odgovornost čuvanje i zaštita nekih od najmoćnijih predmeta koji postoje. U početku nas je serija upoznala s likom Flynna (Noah Wyle), kojeg smo već imali priliku upoznati kroz filmsku trilogiju. On sam štiti Biblioteku i s vremenom zapošljava malu ekipu kako bi mu pomogla u tom zadatku. Ta ekipa uključuje Čuvaricu Eve (Rebecca Romijn) te Bibliotekare-početnike Jakea (Christian Kane), Cassandru (Lindy Booth) i Ezekiela (John Kim).

Nova serija će se usredotočiti na Bibliotekara koji putuje kroz vrijeme i dolazi iz prošlosti u današnje vrijeme, ali ne može se vratiti natrag. U potrazi za nečim poznatim, on se vraća na mjesto gdje je nekad bio njegov dvorac, a sada je tamo muzej. Njegovo prisustvo slučajno oslobađa magiju u svijetu.

Iako će spin-off serija donijeti neke nove likove, postoji mogućnost da ćemo vidjeti i neke stare likove, posebno jer su Eve i Flynn završili svoju priču vezanu uz Biblioteku, gdje su postali besmrtni uz pomoć Jenkinsa (John Larroquette). Trenutno nije poznato hoćemo li vidjeti neka poznata lica u novoj seriji i kada bi se ona mogla pojaviti na malim ekranima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice