Home » Serije/filmovi » Guardians of the galaxy:Ja sam Groot, 2. sezona

Guardians of the galaxy:Ja sam Groot, 2. sezona

Ja sam Groot, 2. sezona stiže na Disney+
I Am Groot Season 2© Marvel Studios

Ja sam Groot, 2. sezona: novi trejler i teorija o Grootovom dijalogu

Marvel je otkrio novi trejler za drugu sezonu spin-offa Čuvara galaksije Ja sam Groot. Premijerno na Disney+ od 6. septembra, ima pet novih kratkih filmova koji prate Beba Groota dok istražuje svemir bez društva svojih kolega čuvara – suočavajući se licem u lice ili nos u nos, sa novim i živopisnim stvorenjima i okruženjem.

U šarenom, minutnom teaseru, vidimo Groota opčinjenog svemirskim brodom koji prodaje razne međugalaktičke poslastice, prije nego što prouzroči nestašluk na nekoliko planeta i usput izgovori “Ja sam Groot”. Vin Diesel se, naravno, vratio kao glas Groot. Kirsten Lepore se također vratila da piše i režira nove epizode, a Craig Rittenbaum i Alex Scharf vode produkciju.

U međuvremenu, redatelj Guardiansa James Gunn nedavno je dotakao teoriju obožavatelja o Grootovom dijalogu na kraju trećeg filma. Lik je poznat po tome što je ponavljao “Ja sam Groot” iznova i iznova kao svoju jedinu liniju dijaloga kroz film.

Uprkos tome što su ikada izgovorili iste tri reči, Grootovi kolege Čuvari su uvek bili u stanju da shvate tačno šta lik govori dok je publika uglavnom bila izostavljena. Međutim, u završnim trenucima Vol. 3, Groot je rekao svojim drugovima “Volim vas, momci” prije nego što se banda razišla.

Nakon objavljivanja filma, Gunn je otkrio da odstupanje od Grootovog uobičajenog dijaloga signalizira da obožavateljima više nije potreban prevodilac za Groot-to-Engleski nakon što su likove upoznali tokom dužeg vremenskog perioda.

“Da, to je upravo ono što to znači”, potvrdio je Gunn na Tviteru nakon što ga je obožavatelj postavio na pitanje o teoriji koja dirne srce.

Ja sam Groot, 2. sezona se premijerno prikazuje 6. septembra na Disney+. Sva tri filma Čuvari galaksije i praznični specijal Čuvari galaksije se emituju na Disney+.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice