Home » Serije/filmovi » Stranger Things, poglavlje 5, prva scena: dječiji glas i pjesma raspaljuju obožavatelje

Stranger Things, poglavlje 5, prva scena: dječiji glas i pjesma raspaljuju obožavatelje

stranger things 5 sezona-Normalica

Čini se da je prošlo dosta vremena od kada smo posljednji put gledali četvrtu sezonu Stranger Things prošlog jula, a vijest o izlasku pete i posljednje sezone još uvijek nije stigla. Ipak, scenaristi serije odlučili su da obraduju fanove otkrivanjem uvodne scene pete sezone, što je izazvalo poplavu teorija i spekulacija.

Upozorenje: Tekst može sadržavati spojlere!

Na zvaničnom profilu na X pisci su objavili uvodnu scenu pete sezone sa opisom: “Sezona 5. Poglavlje 1. Scena 1. Zvuk hladnog vjetra. Drveće zavija. I… Dečji glas. Pjevanje poznata pjesma.”

Ova jednostavna objava izazvala je dosta nagađanja među fanovima, koji se pitaju kome pripada glas djeteta, gdje se scena odvija i šta se tačno dešava. Neki obožavatelji prisjetili su se scene iz prve sezone kada je Will ležao na podu pjevajući “Should I Stay or Should I Go”.

Iako su mnogi uzbuđeni zbog ovog tizera, bilo je i onih nezadovoljnih koji su izrazili nestrpljenje i želju za brzim izlaskom pete sezone. Bez obzira na to, još uvijek nema datuma izlaska pete sezone, ali fanovi se nadaju da neće morati predugo čekati. Braća Duffer su prije godinu dana otkrila da će prvo poglavlje nove sezone biti naslovljeno “The Crawl”, dodajući uzbuđenje za ono što dolazi.

Vrh stranice