Home » Igre » Konami Utemeljuje Posebni Produkcijski Tim za Nove Silent Hill Igre

Konami Utemeljuje Posebni Produkcijski Tim za Nove Silent Hill Igre

Konami, nakon dugog izbivanja, najavljuje povratak Silent Hill serijala s velikim projektima, uključujući Silent Hill Townfall, Silent Hill i Silent Hill 2 Remake. Bez obzira na neuspjele interaktivne serije Silent Hill Ascension, Konami očito ima ambicioznije planove za franšizu.

Najnovija vijest o osnivanju Silent Production Team-a potvrđuje Konamijevu namjeru ozbiljnog pristupa obnovi Silent Hill serijala. Konami traži umjetnike, planere, inženjere i projekt menadžere koji će se pridružiti ovom posebno formiranom vremenu. Cilj je da se buduće igre iz franšize razvijaju “in-house”, što znači da će se raditi interno, za razliku od trenutnih projekata koji su povjereni razvojnim timovima treće strane.

Iako su konkretni detalji o budućim projektima još uvijek pod velom tajne, nagađanja i glasine sugeriraju da Konami planira više remake izdanja, što je potaknulo uzbuđenje među fanovima. Sve oči su trenutno uperene u Silent Hill 2 Remake, koji se razvijaju pod vodstvom poljskog Bloober Teama. Insajderske informacije sugeriraju da bismo mogli dobiti nove informacije o igricama tokom ovogodišnjeg The Game Awardsa. Budućnost Silent Hill franšize izgleda obećavajuće, a fanovi s nestrpljenjem očekuju najave i detalje o nadolazećim projektima.

Vrh stranice