Home » Igre » Callisto protokol: Eksplodirao za 220% u 24 sata

Callisto protokol: Eksplodirao za 220% u 24 sata

Horor igra “The Callisto Protocol” izazvala je senzaciju neočekivanim skokom od 220% u broju igrača na Steam platformi u posljednja 24 sata.

Iako je igra prvobitno pala u relativnu opskurnost zbog tehničkih problema, njen nedavni porast popularnosti donosi joj novo svjetlo.

Na Gamescom-u 2022, Callisto Protocol je predstavljen s novim trejlerom koji je obećavao duboko uznemirujuće iskustvo. Igra, koja je kombinacija naučne fantastike i horora, unela je svežinu u žanr, ali je u početku bila izazvana tehničkim poteškoćama.

U najnovijem preokretu događaja, igra je privukla pažnju gejmera nudeći značajan popust od 70% na Steam platformi. Ova promotivna ponuda, bez novih ažuriranja ili promjena u igri, rezultirala je impresivnim povećanjem broja igrača od skoro 220%.

Iskoristite pogodnosti popusta
Uz trenutni popust od 70%, igrači mogu iskusiti fantastični sci-fi horor Callisto Protocol za samo 17,00 dolara. Deluxe izdanje, koje takođe uživa 75% popusta, dostupno je za 19,99 dolara. Ova privremena ponuda privukla je veliki broj igrača koji sada otkrivaju čari ovog horor naslova.

Iako je u početku bilo tehničkih problema, niz ažuriranja i odlučnost programera učinili su igru ​​privlačnijom. Recenzije i ocjene igrača potvrđuju kvalitetu iskustva, a porast broja igrača svakako ukazuje na ponovnu popularnost.

Zapanjujući povratak u srce crnog gvožđa
Callisto protokol, iako u početku potcijenjen, sada doživljava novu eru uspjeha. Igrači su pozvani da istraže tajanstveni svijet ove horor sage i otkriju njene tajne. S obzirom na prolaznu ponudu, ovo je idealno vrijeme da zaronite u dubine Crnog Gvožđa i doživite jedinstvenu atmosferu koja je osvojila mnoge.

Vrh stranice