Novosti
Home » Igre » The First Descendant: Besplatna Pucačina Privukla 10 Miliona Igrača

The First Descendant: Besplatna Pucačina Privukla 10 Miliona Igrača

The First Descendant - Futuristička looter shooter igra.

The First Descendant, nova besplatna pucačina od Nexon Games, privukla je veliku pažnju igrača širom svijeta. Igra, koja kombinuje elemente looter shootera i futurističke akcije, postigla je impresivan uspjeh u svom prvom tjednu, privukavši više od 10 miliona igrača.

Impresivan Početak

Uprkos kontroverzama i podijeljenim mišljenjima, The First Descendant je zabilježio uspješan početak. Sa oko dvjestotinjak hiljada istovremeno aktivnih igrača na Steamu, igra je uspjela zadržati solidnu aktivnost i interes publike.

Reakcije Igrača

Na Steamu, The First Descendant ima mješovite recenzije, s 53% pozitivnih ocjena od 50.000 korisničkih recenzija. Glavne zamjerke igrača uključuju mikrotransakcije, lošu optimizaciju i nametljive anti-cheat alate. Dodatno, Nexon Games je optužen za plagiranje dizajna ikona iz Destinyja 2, na što su odgovorili da će riješiti problem i osigurati jedinstveni identitet igre.

The First Descendant je pokazao da ima potencijal za veliki uspjeh, privukavši milione igrača u svom prvom tjednu. Iako suočena s kritikama, igra i dalje zadržava veliki interes i aktivnost među igračima. Ostanite uz nas za najnovije vijesti i ažuriranja o ovoj uzbudljivoj igri.

Vrh stranice