Home » Igre » Epic Games Dijeli Besplatne Igre za Mobitele: Novi Korak u Razvoju

Epic Games Dijeli Besplatne Igre za Mobitele: Novi Korak u Razvoju

Epic Games besplatne igre, mobilne igre, gaming vijesti, mobilne platforme, mobilne igre besplatno

Epic Games Dijeli Besplatne Igre za Mobitele: Novi Korak u Razvoju

Epic Games, poznat po popularnim besplatnim igrama na svojoj platformi, odlučio je proširiti ponudu i na mobilne uređaje. Ovo predstavlja veliki korak za kompaniju koja se trudi proširiti bazu korisnika i privući više igrača na mobilnim platformama. Korisnici su već navikli na tjedne besplatne igre putem Epic Games Storea, a sada će ovu pogodnost moći iskoristiti i na svojim pametnim telefonima.

Širenje na Mobilne Platforme

Mobilno tržište igara bilježi ogroman rast u posljednjem desetljeću, te Epic Games prepoznaje potencijal u ovom segmentu. Prema nedavnim najavama, igrači će imati priliku preuzeti besplatne igre putem aplikacije Epic Games, slično kao i na PC-u. Ova inicijativa mogla bi značiti značajan porast broja mobilnih korisnika i popularizaciju Epic platforme na novom frontu.

Koje Igre Možemo Očekivati?

Iako Epic još nije otkrio sve detalje o naslovima koji će biti dostupni, očekuje se da će popularne igre poput Fortnite i drugih mobilnih hitova igrati ključnu ulogu. Epic Games je poznat po ponudi besplatnih AAA naslova i indie hitova, pa nema sumnje da će mobilna verzija donijeti zanimljive naslove.

Besplatni Model i Popularnost

Epic Games je osvojio igrače svojim tjednim besplatnim igrama, a sada se trude replicirati taj uspjeh i na mobilnim platformama. Ovaj potez ne samo da će privući nove korisnike, već će povećati i angažman postojećih igrača, koji će moći uživati u omiljenim naslovima bilo kada i bilo gdje.

Konkurencija i Potencijal

S obzirom na to da se većina popularnih igara već nalazi na mobilnim platformama, Epic Games će se suočiti s velikom konkurencijom. Međutim, s obzirom na njihovu uspješnu strategiju besplatnih igara na PC-u, očekuje se da će ova ponuda biti itekako atraktivna za mobilne igrače. Ova odluka pokazuje Epicovu sposobnost prilagodbe tržištu, kao i namjeru da postanu lideri i na ovom polju.

Datum Pokretanja i Očekivanja

Iako točan datum lansiranja besplatnih igara na mobitele još nije potvrđen, očekuje se da će ova inicijativa biti pokrenuta u skoroj budućnosti. Igrači širom svijeta s nestrpljenjem očekuju više informacija o tome koje će igre biti besplatno dostupne i kada će moći započeti s preuzimanjem.

Vrh stranice