Home » Serije/filmovi » Novi Rekord Gledanosti na Twitchu Zahvaljujući Willu Smithu i Ekstremnim Temperaturama

Novi Rekord Gledanosti na Twitchu Zahvaljujući Willu Smithu i Ekstremnim Temperaturama

Novi rekord gledanosti na Twitchu postavljen zahvaljujući Willu Smithu i boksačkom događaju.

Na popularnoj streaming platformi Twitch postavljen je novi rekord gledanosti, a zanimljivo je da nije povezan s video igrama. Umjesto toga, događaj koji je oborio rekord uključivao je boksačke mečeve i muzički nastup poznatog glumca i pjevača Willa Smitha, održan u ekstremnim vremenskim uslovima.

Događaj La Velada del Año

Španjolski streamer Ibai organizirao je četvrto izdanje događaja “La Velada del Año”, koje je privuklo 3,85 miliona istovremenih gledatelja na Twitchu. Ovaj događaj, održan na stadionu Santiago Bernabeu u Madridu, kombinira boksačke mečeve između popularnih streamera i influencera, što je privuklo veliku publiku usprkos ekstremnim temperaturama.

Nastup Willa Smitha

Vrhunac događaja bio je nastup Willa Smitha, koji je izveo muzičku tačko tokom”poluvremena”. Smithov nastup bio je iznenađenje za publiku, što je dodatno povećalo interes za prijenos uživo.

Novi rekord gledanosti na Twitchu pokazuje da ova platforma nije samo za video igre, već može privući ogromnu publiku i za druge vrste sadržaja. La Velada del Año i nastup Willa Smitha dokazali su da kreativni događaji mogu privući veliku pažnju gledatelja širom svijeta, čak i u ekstremnim vremenskim uvjetima.

 

Vrh stranice