Home » Serije/filmovi » Tom Hardy dijeli izbrisanu scenu iz filma Venom

Tom Hardy dijeli izbrisanu scenu iz filma Venom

Izvor fotografije:Sony

Uz potvrdu da je Venom 3 službeno u pretprodukciji, Tom Hardy je podijelio izbrisanu scenu  prvog filma o Venomu koji prikazuje još jednu unutrašnju borbu između Eddieja Brocka i simbiota.

Hardy je podijelio scenu na Instagramu, i iako je uvijek sjajno vidjeti kako se Brock i simbiot Venom svađaju, ovaj konkretan snimak ispred bolnice je poslastica jer pokazuje Hardyjeve glumačke vještine bez ikakve filmske magije dok se ove dvije svijesti bore za kontrolu.

Još uvijek ne znamo puno o Venomu 3, ali je potvrđeno da će Kelly Marcel, scenaristica za prva dva filma Venom, ući u rediteljsku ulogu. Marcel će biti treći reditelj za seriju od tri filma, nakon Rubena Fleischera i Andyja Serkisa.

Činilo se da je još u junu 2022. Hardy potvrdio da je scenario za Venom 3 završen. Iako je glumac na Instagramu podijelio najavu, nije otkrio ništa više o projektu.

Venom 3 ima potencijal da ima velike implikacije ne samo na filmsku franšizu, već i na MCU jer smo konačno dobili zafrkanciju o sudaru Spider-Mana i Venomovih svjetova u Venom: Let There Be Carnage i Spider-Man: No Way Home. Bilo je stvari koje su nagovještavale da će ovi svemiri i dalje biti odvojeni, ali sve je moguće!

Video je dostupan na ovom linku

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice