Home » Igre » CS:GO:Obara rekord sa 1,320,219 online igrača u istom vremenu

CS:GO:Obara rekord sa 1,320,219 online igrača u istom vremenu

Credits:Valve

Možda ste čuli za igru ​​pod nazivom Counter-Strike: Global Offensive. Igra je izašla prije otprilike 11 godina i moglo bi se reći da je bila prilično popularna. Toliko popularan, u stvari, da je oborio svoj rekord svih vremena istovremenog igrača i dostigao 1,320,219

Pre dostizanja ove monumentalne prekretnice, maksimalni broj istovremenih igrača za CS:GO bio je 1,308,963, što je postigao pre tri godine. Za našu mlađu publiku, originalni Counter-Strike je objavljen kao mod za još jednu kultnu Valve igru, Half-Life. Programer je na kraju preuzeo IP moda i s vremenom objavio verziju igre koju danas poznajemo kao Counter-Strike: Global Offensive.

11. februara 2023., CS:GO je dostigao novi vrhunac istovremenih igrača , sa 1,320,219 igrača u igri istovremeno, čime je oborio prethodni rekord od 1,308,963 igrača koji je postavljen otprilike tri godine ranije, prema PCGameru.

Iako postoje sezonski događaji, kozmetika i načini igre, uglavnom se vrti oko iste formule – pucajte u igrače u drugom timu, a ponekad je uključena i bomba. Ova činjenica čini novi istovremeni rekord još impresivnijim, jer Fortnite treba dodati popularnog lika iz potpuno drugačije igre, zajedno s potpuno novom formulom igranja, kako bi se igrači vraćali po još.

Naravno, nema smisla porediti igre, jer su iz različitih generacija i privlače različitu publiku, ali poređenje samo pokazuje koliko je dobro izgrađena osnovna formula CS:GO-a, jer još uvijek obara rekorde, 11 godina nakon lansiranja.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice