Home » Igre » RoboCop: Rogue City – Nova igra za PlayStation 5, Windows PC

RoboCop: Rogue City – Nova igra za PlayStation 5, Windows PC

Nova igra sa glavnim likom iz akcijskog filma kasnih osamdesetih godina “RoboCop” dolazi u septembru – nešto kasnije nego što je planirano – objavio je izdavač Nacon na svom događaju Nacon Connect u četvrtak. Novi snimak igre “RoboCop: Rogue City” ističe ono što igrači mogu raditi kada igraju kao protagonist koji je djelomično čovjek, djelomično stroj, a u potpunosti policajac: istraživati zločine, pucati na negativce i izdavati kazne za parkiranje.

Prva igra RoboCop u prvom licu prikazuje detaljan i zapušten Detroit, a Alex Murphy patrolira ulicama u potrazi za kriminalcima. Na snimku, RoboCop otkriva mjesto za drogu u podrumu arkade kroz neke vrlo lagane detektivske radove. Zatim nastavlja ispucavati svoj hukajući pištolj Auto 9 u lica nekih uličnih skotova, prebacujući se na pištolj za još više nasilja. Igra RoboCop: Rogue City je dovoljno krvava da je dobila ograničenje starosne dobi. Morat ćete je gledati na YouTubeu.

U drugom dijelu prikaza igre, vidimo RoboCopa kako provodi zakon na mnogo manje destruktivan način: izdavanjem kazne za parkiranje nekome tko je parkirao previše blizu hidranta. Ovdje je animirani GIF prvog izdavanja kazne u prvom licu tako da možete uživati u ponavljanju:

RoboCop: Rogue City donosi povratak Petera Weller-a kao glasa RoboCopa, a u gameplay snimku možete osjetiti njegov mnogo uspavaniji dijalog. (Hej, Peter Weller ima 75 godina. U redu je! Drago mi je što se vratio.)

RoboCop: Rogue City bit će objavljen u septembru na PlayStation 5, Windows PC-u i Xbox Series X-u

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice