Home » Igre » Veličina datoteke Diablo IV beta verzije za PC?

Veličina datoteke Diablo IV beta verzije za PC?

Credits:Featured Image Credit:Blizzard

Otkrivena je veličina datoteke Diablo IV otvorene beta verzije za PC, a igrači bi trebali biti spremni da naprave prostor za veliki download.

 

Beta će imati 82 GB, a igrači će morati unaprijed učitati igru ​​prije nego što mogu uskočiti.

Međutim, vrijedi napomenuti da je veličina datoteke od 82 GB za verziju igre visoke rezolucije teksture. Igrači koji ne žele da koriste teksture visoke rezolucije mogu preuzeti verziju beta verzije koja ima samo 45 GB. U međuvremenu, na konzolama Xbox verzija ima veličinu datoteke od oko 92 GB.

Kako pristupiti Diablo IV Open Beta

Za pristup Diablo IV otvorenoj beta verziji, igrači će morati ponovo pokrenuti svoj battle.net klijent i otići na karticu Igre. Odatle mogu kliknuti na ikonu Diablo IV i odabrati “Diablo IV – Beta” iz padajućeg menija da započnu proces predučitavanja/instalacije

Beta će biti dostupna za PC, Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5 i PlayStation 4, a biće otvorena za sve od 24. do 27. marta. Međutim, igrači koji prednaruče bilo koju verziju Diabla IV ili koji učestvuju u određenim promocijama dobiće rani pristup beta verziji.

Tokom beta verzije, igrači će moći da igraju kroz Prolog i ceo čin 1, smješten u Fractured Peaks. Ograničenje nivoa je postavljeno na nivo 25, a igrači će moći da isprobaju tri različite klase tokom beta vikenda za rani pristup: Rogue, Barbarian i Sorcerer. Za vikend Open Beta, svih pet klasa, uključujući Druida i Necromancera, biće dostupno za igru.

Osim toga, ne postoji NDA, tako da igrači mogu slobodno prenositi i dijeliti informacije o svojim iskustvima u beta verziji.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice