Home » Igre » The Last of Us Part I stiže na PC

The Last of Us Part I stiže na PC

Nakon uspješnog debija na konzoli PlayStation 5 prošle godine, The Last of Us Part I stiže na PC 28. ožujka! Ovo je prvi put da je The Last of Us dostupan na PC putem Steama i Epic Games Storea, i jedva čekamo da novi i povratni igrači dožive emocionalno putovanje Joela i Ellie na novoj platformi.

Bilo da dolazite na lansiranje The Last of Us Part I na PC-u kao prvi put – možda uživate u The Last of Us na HBO-u i želite se upustiti u igru? – ili ako ste povratni igrač koji želi ponovno doživjeti ovu nezaboravnu avanturu, nadamo se da će PC verzija biti uzbudljiv način za sve da igraju.

Ranije smo potvrdili da će PC verzija Part I donijeti isti sadržaj kao i njegov PS5 pandan, ali s obzirom da se PC verzija bliži, isporučili smo više informacija o tome što igrači mogu očekivati. Bez obzira na vaše prethodno iskustvo s The Last of Us Part I, njegovo puštanje na PC donosi mnogo značajki za PC kako bi Joel i Ellie napeta i nezaboravna putovanja došla do izražaja. Ova verzija The Last of Us Part I optimizirana je za PC s PC-centričnim poboljšanjima kvalitete života. Part I će sadržavati AMD FSR 2.2 podršku*, Nvidia DLSS Super Resolution podršku*, VSync i opcije ograničenja brzine slike, te niz značajki posebno dizajniranih za PC, uključujući prilagodljivu kvalitetu teksture, sjene, refleksije, ambijentalnu okluziju i još mnogo toga.

Kroz iskustva Joela i Ellie, igrači na PC-u mogu se potpuno uroniti u prekrasne, ali sablasne okoline u izvanrednom detalju s pravim 4K rezolucijama**. Od surovih, potlačujućih ulica Boston QZ-a do zelenih i napuštenih domova Bill’s Towna i mnogo toga više, krenite na prekrasno putovanje Sjedinjenim Državama s podrškom za Ultra-Wide monitore za obje omjere slike 21:9 Ultrawide i 32:9 Super Ultrawide. Iskusite sve ove lokacije, kradomice se probijajući kroz napuštene domove i gradove.

Tokom godina, posebno od početka 2023. godine, bili smo jako ganuti nevjerojatnom podrškom novih i povratnih obožavatelja franšize. Veoma smo zahvalni nevjerojatnim obožavateljima, novima i starima, koji su zavoljeli seriju The Last of Us na HBO-u, kao i svima koji su se, i s ovim pokretanjem na PC-ju, raduju igranju naših igara. Hvala vam na neprestanoj podršci, i jedva čekamo dobrodošlicu još više igrača na Joel i Ellie putovanju 28. marta! ističu kreatori igre.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice