Home » Serije/filmovi » Mission: Impossible 7 – Novi nastavak s Tom Cruiseom

Mission: Impossible 7 – Novi nastavak s Tom Cruiseom

Mission: Impossible 7

[divider top=”no” style=”default” divider_color=”#fa5e5e” link_color=”#f75b5b” size=”12″ margin=”20″]

Nakon nekoliko odgoda zbog pandemije, najnoviji nastavak popularne filmske franšize, Mission: Impossible 7, konačno je stigao u kina. Redatelj Christopher McQuarrie ponovo se vratio u režisersku stolicu, a u glavnim ulogama ponovo vidimo Toma Cruisea u ulozi Ethana Hunta, zajedno s poznatim glumačkim imenima kao što su Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Ving Rhames, Vanessa Kirby, Henry Czerny, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Shea Whigham i Esai Morales.

Iako je bilo najavljeno da će film biti Mission: Impossible 8, zbog pandemije je snimanje podijeljeno u dva nastavka. Tako će se drugi dio, Mission: Impossible 8, u kinima pojaviti tek 2024. godine. S ovim filmom, Tom Cruise će ukupno provesti 27 godina u ulozi Ethana Hunta, što je zaista impresivno.

U ovom nastavku pratimo Huntu i njegovu ekipu koja se bori protiv tajne organizacije poznate kao “The Apostles”. Uz poznatu akciju i napetu radnju koja karakterizira ovu franšizu, Mission: Impossible 7 donosi i nove izazove za glavnog junaka, pa će publika sigurno uživati u avanturama Ethana Hunta još jednom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice