Home » Serije/filmovi » Najnovije informacije o filmu “Gas do daske 4”

Najnovije informacije o filmu “Gas do daske 4”

Aker potvrdio ulogu u četvrtom filmu “Gas do daske” sa Džeki Čenom

[divider top=”no” style=”default” divider_color=”#fa5e5e” link_color=”#f75b5b” size=”12″ margin=”20″]

Još od potvrde Džekija Čena da će se snimati četvrti film “Gas do daske” u decembru prošle godine, detalji o ovom projektu su bili vrlo slabo poznati. Međutim, nedavno je Taker otkrio neke zanimljive informacije tokom intervjua za V-103.

Taker je potvrdio da će njegov predstojeći rad uključivati i film “Gas do daske 4”. U intervjuu je izjavio: “Vidjećete da dolazi mnogo dobrih stvari, ali to će biti na sasvim drugom nivou. To je ono što mi se sviđa… Uzbuđen sam zbog toga. Neće biti ono što ste inače vidjeli… ‘Gas do daske 4’, tamo ću sigurno glumiti jer volim da radim sa Džekijem… Uzbuđen sam zbog toga.”

Ove riječi Taker-a daju nam naslutiti da će četvrti film “Gas do daske” donijeti nove elemente i biti drugačiji od prethodnih. Očekuje se da će akcija biti na višem nivou, pružajući publici nevjerojatne trenutke. Taker je izrazio svoje uzbuđenje zbog ove saradnje i radosti koju osjeća zbog ponovnog rada s Džekijem.

Iako detalji o radnji filma još uvijek nisu otkriveni, ova vijest će sigurno obradovati fanove serijala “Gas do daske” i ostaviti ih u iščekivanju onoga što će četvrti film donijeti na veliko platno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice