Home » Serije/filmovi » Secret Invasion – SF špijunski serijal na Disney Plusu

Secret Invasion – SF špijunski serijal na Disney Plusu

Secret Invasion – Novi SF špijunski serijal na Disney Plusu

[divider top=”no” style=”default” divider_color=”#fa5e5e” link_color=”#f75b5b” size=”12″ margin=”20″]

Disney Plus je objavio trailer za limitiranu SF špijunsku seriju “Secret Invasion” koja će se premijerno prikazati 21. juna. Seriju kreira Kyle Bradstreet, a redatelji su Thomas Bezucha i Ali Selim. U glavnoj ulozi je Samuel L. Jackson kao Nick Fury, uz povratne uloge Bena Mendelsohna, Dona Cheadlea i Cobie Smulders.

Serija istražuje zavjeru infiltracije dvostrukih agenata na moćne pozicije diljem svijeta, pri čemu se otkriva da su to Skrulovi – vanzemaljci koji mogu mijenjati oblik. “Secret Invasion” je inspirisan Marvelovom pričom iz 2008. godine.

Uz poznata lica, serija će nam donijeti i neka nova imena poput Christophera McDonalda, Killiana Scotta, Carmen Ejogo, Olivie Colman, Emile Clarke, Kingsleya Ben-Adira i Martina Freemana, koji će reprizirati svoju ulogu Everetta K. Rossa iz filma “Crni panter”.

Jonathan Schwartz, jedan od producenata, izjavio je: “Film ‘The Winter Soldier’ definitivno nam je dao povjerenje da možemo ispričati priču u tom svemiru koja je nalikovala paranoičnom trileru. ‘Secret Invasion’ ide korak dalje i omogućuje nam dublje istraživanje lika Nicka Furyja na način koji jako volim.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice