Home » Igre » Novi Metal Gear Solid – Snake Eater dobija osvježenje!

Novi Metal Gear Solid – Snake Eater dobija osvježenje!

Novi remake Metal Gear Solid 3: Snake Eater donosi osvježenje serijalu

[divider top=”no” style=”default” divider_color=”#fa5e5e” link_color=”#f75b5b” size=”12″ margin=”20″]

 

Nakon posljednje objave na Twitteru, Konami nas je ponovno oduševio najavom remakea Metal Gear Solid serijala. U fokusu je Snake Eater, a tvrde da će razina detalja biti impresivna i pružiti još intenzivnije iskustvo. Uz to, otkrili su i novi screenshot koji nam daje uvid u vizualne promjene.

Iako još uvijek ima malo informacija o ovom remakeu, insajderi spominju mogući izlazak igre u 2024. godini. Konami se zasad nije službeno oglasio o datumu izlaska. Međutim, prije toga nas očekuje kolekcija dva Metal Gear i prva tri Metal Gear Solid naslova iz HD kolekcije, koja će biti dostupna za nove konzole i PC.

Ono što je sigurno jest da će remake Snake Eatera biti vjeran originalnom izdanju iz 2004. godine. Konami je naglasio da će velike promjene biti vidljive u tehničkom i vizualnom aspektu. Ovo je iznimno uzbudljiva vijest za sve fanove serijala koji jedva čekaju iskusiti prepoznatljivu priču i avanturu s poboljšanim elementima.

Nastavite pratiti naše objave kako biste bili u toku s najnovijim informacijama o remakeu Metal Gear Solid 3: Snake Eatera i drugim nadolazećim izdanjima iz serijala. Očekujemo još uzbudljivih detalja koji će nas još više zainteresirati za ovo ikonično ostvarenje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice