Home » Serije/filmovi » Quentin Tarantino planira odati počast Bruceu Willisu

Quentin Tarantino planira odati počast Bruceu Willisu

Quentin Tarantino planira odati počast Bruceu Willisu u predstojećem filmu

Quentin Tarantino se priprema za svoj 10. film, koji mnogi vjeruju da će mu biti posljednji. Prema nekim izvorima, čini se da Tarantino ima na umu posebnu ulogu za Brucea Willisa, s kojim je sarađivao na raznim projektima.

Tarantinov predstojeći film zove se “Kritičar filmova” i prati titularnog kritičara koji radi za mali časopis u 1970-ima. Willis bi igrao malu ulogu, navodi The Express, koji je informacije dobio od neimenovanog izvora.

“Quentin se još nije obratio Bruceovoj porodici – i potpuno će se povinovati njihovim željama ako kažu da je previše bolestan”, rekao je izvor, “Ako je to slučaj, on ima za cilj da pokuša da u film ugradi kratak isječak iz jednog od mnogih Bruceovih prethodnih filmova”.

Glasnogovornik porodice je također govorio za The Express, i iako su odbili da komentarišu ovo pitanje, rekli su da bi Willisovo pojavljivanje bilo prikladna počast njegovoj zadivljujućoj glumačkoj karijeri.

Quentin Tarantino and Bruce Willis in Pulp Fiction

Tarantino je sarađivao s Willisom na filmu u “Paklenom šugu”, filmu koji je osvojio više nagrada i oznaku jednog od najboljih filmova svih vremena. Objavljen sredinom 1990-ih, film je također potaknuo Willisovu karijeru.

Willis se povukao iz glume 2022. godine objavivši da pati od afazije.

“Brusovim neverovatnim navijačima, kao porodica želeli smo da podelimo da naš voljeni Bruce ima zdravstvene probleme i da mu je nedavno dijagnosticirana afazija, što utiče na njegove kognitivne sposobnosti”, naveli su tada u saopštenju.

Nije jasno da li će Willis moći da se pojavi u “Kritikeru filmova”, ali Tarantinovi planovi da ga uključi u film su dirljiva počast njegovom prijatelju i saradniku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice