Home » Igre » Novi LEGO Harry Potter u najavi?

Novi LEGO Harry Potter u najavi?

novi lego harry potter

Vjerojatno je netko u Warner Brosu sjeo i rekao: “LEGO Star Wars: The Skywalker Saga bila je jedna od najprodavanijih igara 2022., a Hogwarts Legacy je jedna od najprodavanijih igara 2023. Ne može biti jasnije što je iduće.”

I doista, na Instagramu Warner Brosa jučer je kratko osvanula slika LEGO Harry Pottera s datumom 25. 8. 2023. Na njoj se našao i logotip studija TT Games koji je specijaliziran za LEGO igre pa smo brzo došli do pretpostavke kako bi uskoro mogao biti najavljen novi LEGO Harry Potter.

Iako su stare LEGO Harry Potter igre dostupne i na aktualnim konzolama, ipak su iz vremena dok su LEGO igre bile vrlo jednostavne po pitanju gameplaya i prezentacije – dok im likovi još nisu ni govorili. Slična je situacija bila i s LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, igrom koja je na kraju ponudila sasvim drugačiju vrstu gameplaya.

S obzirom na to da je LEGO Star Wars: The Skywalker Saga bio izuzetno uspješan, a Hogwarts Legacy se također očekuje da bude veliki hit, ne bi bilo iznenađujuće da Warner Bros i TT Games pripremaju novi LEGO Harry Potter koji bi ponudio moderni gameplay i prezentaciju.

Ostaje nam samo čekati i vidjeti hoće li se naša pretpostavka obistiniti. Ako se to dogodi, zasigurno ćemo biti jako uzbuđeni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice