Home » Serije/filmovi » Mission: Impossible 7: konačno je potvrdio datum digitalnog izlaska.

Mission: Impossible 7: konačno je potvrdio datum digitalnog izlaska.

Mission: Impossible 7 Prvo Digitalno Izdanje Stiže u Oktobru

Obožavatelji najnovije verzije franšize, u kojoj se Tom Cruise bavi mnoštvom vratolomija prkoseći smrti, moraju samo čekati do 11. oktobra za digitalno izdanje u Velikoj Britaniji.U međuvremenu, digitalno izdanje u SAD dolazi samo dan prije datuma u Velikoj Britaniji i bit će dostupno 10. oktobra.

Dostupno za prethodnu narudžbu od Amazona u Velikoj Britaniji za 13,99 funti, izdanje dolazi sa nizom bonus funkcija uključujući komentar režisera Christophera McQuarriea i urednika Eddieja Hamiltona.Među uključenim bonus sadržajem je i pogled iza kulisa kako je Cruise izveo jednu od najvećih vratolomija u istoriji bioskopa. Obožavatelji mogu gledati kako Cruise trenira u pripremi za lansiranje motocikla sa litice.

Sinopsis: “Ethan Hunt (Tom Cruise) i njegov tim MMF-a kreću u svoju najopasniju misiju do sada: pronaći zastrašujuće novo oružje koje prijeti cijelom čovječanstvu prije nego što padne u pogrešne ruke. Sa sudbinom svijeta u pitanju, smrtonosni počinje utrka oko svijeta. Suočen s misterioznim, svemoćnim neprijateljem, Ethan je primoran da razmisli da ništa ne može biti važnije od njegove misije – čak ni životi onih do kojih mu je najviše stalo.”

Režiser Christopher McQuarrie, koji je prethodno zadirkivao mogućnost budućih nastavaka franšize, Dead Reckoning Part Two, rekao je za Entertainment Weekly: „Vidite, još snimamo i postoji mnogo načina na koje bi se ta priča mogla odigrati.„Kada gledate Mission: Impossible, i gledate tim kako prolazi kroz ove avanture, imate neki osjećaj kako je snimiti film Mission: Impossible.

“Uvijek postoji plan, plan se uvijek mijenja, sve ide potpuno po zlu, i nadamo se da na kraju uvijek sve ispadne dobro”, rekao je McQuarrie. „Ali nikada ne razumete u potpunosti, niti verujete kuda idete, sve dok ne stignete tamo.“

Misija: Nemoguća – Dead Reckoning Prvi dio je sada u bioskopima. Biće dostupan za digitalno izdanje u SAD-u 10. oktobra i Velikoj Britaniji 11. oktobra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice