Home » Igre » 20 Godina Steama

20 Godina Steama

 © Valve 

Valve Slavi 20 Godina Steam-a S Najboljim Izdanjima

Valve je službeno proslavio 20 godina Steam-a, a to znači da su se PC igrači diljem svijeta našli u ekstazi zbog ove velike miljenice. Da biste iskoristili ovu priliku, Valve je sastavio ekskluzivnu listu najboljih Steam izdanja za svaku godinu, stvarajući tako jednu od najimpresivnijih kolekcija igara koje biste ikada trebali zaigrati.

S nostalgičnom, vojnički zelenom preobrazbom izloga, Valve je otkrio zapanjujuću vremensku crtu najvećih hitova na Steam-u. Iako je 2003. godina označena više kao vježba, lista igara počinje 2004. godine s Half-Life, Counter-Strike i Half-Life 2.

Postoji argument da bi ovdje trebali stati jer se ništa ne može usporediti s tim ikonama, ali to bi bila propuštena prilika. 2023. je već na putu da bude jedna od najboljih godina za igre ikada, a prava vrijednost ove vremenske crte leži u njenoj sposobnosti da razotkrije utjecaj svakog žanra i pruži uvid u igre koje su definisale njihove ere.

Kompletnu listu igara možete pronaći na Valveovoj informativnoj vremenskoj crti. Iako su brojne i ne možemo ih sve navesti ovdje, ako volite igre, ovu listu definitivno trebate provjeriti. Bez obzira jeste li nostalgični zaljubljenik u povijest ili jednostavno tražite popuste, Steam ima nešto za svakoga. Igrači mogu pronaći neka od najboljih modernih izdanja kao što su Resident Evil Village, Mass Effect Legendary Edition, Remnant: From the Ashes i Valheim. Ako volite anime vampire, svakako provjerite i Code Vein.

Valve također dijeli svoje planove s kraćim video isječkom. Video se završava nacrtom na bijeloj ploči s natpisom “seksi sim za zabavljanje u Steam decku”, što bi moglo biti prava poslastica za sve ljubitelje igara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice