Home » Igre » Kuća slavnih video igara uvrstila The Last of Us

Kuća slavnih video igara uvrstila The Last of Us

Courtesy of The Strong, Rochester, New York.

Naughty Dog je ponovno dobio nagradu za svoj vrhunski uradak, ovaj put za igru “The Last of Us”, koja je uvrštena u panteon najboljih igara svih vremena od strane World Video Game Hall of Fame. Ova nagrada će zauvijek zabilježiti ovu sjajnu igru u povijesnim knjigama.

Osim “The Last of Us”, u kuću slavnih su ušle i druge igre, uključujući “Computer Space” iz 1971., “Barbie Fashion Designer” iz 1996. i “Wii Sports” iz 2006. Svaka od ovih igara je imala svoj značajan doprinos u gaming svijetu, pa ih je stoga i nagrada svrstala u red najboljih.

“The Last of Us” je postigao veliku popularnost i kritički uspjeh nakon izlaska 2013. godine, a njegov nastavak “The Last of Us Part II” se također smatra remek-djelom u gaming svijetu. Uvrštenje “The Last of Us” u panteon najboljih igara svih vremena je potvrda kvalitete i popularnosti ovog naslova, te značajan uspjeh za Naughty Dog.

Za više detalja o igrama koje su ušle u kuću slavnih ove godine, možete posjetiti ovaj link. Svakako je zanimljivo vidjeti kojim igrama se pridaje velika važnost u svijetu gaminga, te se nadati da će svi mi koji se bavimo ovim hobijem imati priliku igrati i uživati u ovim sjajnim igrama.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice