Home » Igre » “Babylon X” vodi nas do izgradnje Babilonske kule

“Babylon X” vodi nas do izgradnje Babilonske kule

Novoosnovani studio iz Jermenije, Mighty Boy Studio, predstavio je svoj debitantski naslov – akcionu RPG igru ​​pod nazivom “Babylon X”. Ova nova igra prenosi igrače u alternativnu istoriju tokom izgradnje čuvene Vavilonske kule. Javite nam više o ovoj intrigantnoj igrici.

Alternativna istorija i Vavilonska kula

Igra Babylon X stavlja igrače u alternativnu istoriju inspirisanu pričom iz Biblije. Prema toj priči, višejezičnost u svijetu došla je kao Božja kazna za pokušaj izgradnje Vavilonske kule, koja je trebala doći do samih nebesa. Ovaj intrigantni aspekt Biblije poslužio je kao osnova za stvaranje igre Babylon X.

Debitantski naslov studija Mighty Boy Studio

Ova igra predstavlja prvi korak novog jermenskog studija Mighty Boy Studio. Tim koji stoji iza igre je sastavljen od veterana koji su ranije radili na projektima poput Pathfinder igara. Njihova stručnost i iskustvo obećavaju uzbudljivo iskustvo za igrače.

Radnja igre i protagonisti

Igra Babylon X fokusira se na izgradnju Vavilonske kule u alternativnoj istoriji. Igrači će pratiti priču dva glavna lika: odbjeglog roba po imenu Samson i svećenice po imenu Leykah. U ovom izmišljenom svijetu, Babilon i Egipat su otkrili magiju i pretvorili je u tehnologiju. Međutim, svijet se suočava sa propašću, a jedina nada leži u protagonistima Samsonu i Leykah koji pokušavaju zaustaviti izgradnju tornja.

Igrajte kao oba lika

Jedinstvena karakteristika Babylona X je da će igrači imati priliku da igraju kao oba glavna lika. Trailer igre sugerira različita iskustva, uključujući borbu, skrivanje, vožnju i druge elemente. Igra će se odvijati iz perspektive trećeg lica, a svijet će biti poluotvoren, dajući igračima mogućnost istraživanja.

Nedostupan datum izlaska

Nažalost, iako je najava oduševila fanove igara, Babylon X trenutno nema zvanični datum izlaska. Ovo ostavlja igračima vremena da predvide i pogode šta ih čeka u ovoj misterioznoj alternativnoj verziji sveta.

Igra Babylon X obećava uzbudljivu avanturu u alternativnoj istoriji tokom izgradnje Babilonske kule. Studio Mighty Boy, sa veteranima industrije, donosi ovu igru ​​koja će omogućiti igračima da kontrolišu likove Samsona i Leykah, da se suoče s izazovima i otkriju magični svijet. Dok čekamo službeni datum izlaska, očekujemo još informacija i priča vezanih za ovu zanimljivu igru.

Vrh stranice