Home » Igre » Diablo IV dostupan na Steamu po promotivnoj cijeni

Diablo IV dostupan na Steamu po promotivnoj cijeni

Blizzard Entertainment, poznat po popularnoj seriji igara Diablo, najavio je lansiranje Diabla IV na Steam platformi. Ova vijest donosi uzbudljive prilike za ljubitelje serije da uživaju u najnovijem dijelu. Sada svi zainteresovani igrači mogu kupiti Diablo IV po promotivnoj cijeni od 52,49 €, ali ovaj specijalni popust traje samo do 24. oktobra. Hajde da saznamo više o ovom lansiranju i novom sadržaju u igrici.

Dostupnost na Steamu

Diablo IV je sada dostupan na Steamu, pružajući fanovima serije još jedan način da uđu u svijet borbe protiv demona i mračnih sila. Iako je igra dostupna na Steamu, kupci će morati da povežu svoj Diablo IV nalog sa Battle.net-om kako bi iskoristili prednosti igre na različitim platformama i druge dodatne funkcije. Ova veza omogućava igračima da uživaju u Steam funkcijama kao što su dostignuća i pozivanje prijatelja u igru.

Recenzije korisnika i sezona krvi

Diablo IV već ima značajan broj korisničkih recenzija na Steamu. Do sada je primljeno ukupno 489 recenzija korisnika, od kojih je 218 pozitivno ocijenjeno. Ovaj mješoviti odgovor sugerira da su igrači podijeljeni u svojim mišljenjima o igri.

S razlogom, Blizzard Entertainment je objavio novu sezonu pod nazivom “Season of Blood”, koja donosi nove izazove za igrače. Ova sezona igre uključuje nove misije, dodatne neprijatelje na kraju igre i različite vampirske moći. Ovaj sadržaj dodaje dubinu i raznolikost iskustvu igranja, što će vjerovatno potaknuti igrače da istraže Diablo IV iznova.

Lansiranje Diablo IV na Steam-u po promotivnoj cijeni omogućava igračima da uđu u svijet mračnih sila i demona po pristupačnijoj cijeni. Sa pomiješanim recenzijama korisnika i dolaskom nove sezone “Season of Blood”, Diablo IV nastavlja da pruža igračima intenzivno iskustvo. Vrijeme je da zaronite u svijet Diabla i suočite se sa demonima!

 

Vrh stranice