Home » Serije/filmovi » Trejler za prequel seriju “La Casa de Papel

Trejler za prequel seriju “La Casa de Papel

Netflix je objavio uzbudljiv trejler za prequel seriju “La Casa de Papel”, pod nazivom “Berlin”. Ova akciona serija, koja stiže na Netflix 29. decembra 2023., obećava da će fanovima dati još jednu dozu napetosti i akcije.

Priča se fokusira na Berlin, poznatog kao Andres de Fonollosa, najveći evropski lopov, koji planira ukrasti 44 miliona dolara od jedne od najvećih aukcijskih kuća u Parizu. Tim za pljačku uključuje i druge intrigantne likove kao što su Damian, Roi, Keila, Bruce i Cameron.

Radnja serije odvija se godinama prije događaja iz serije “La Casa de Papel”, oslikavajući zlatno vrijeme kada je Berlin, ludo zaljubljen, harao Starim kontinentom. Trejler otkriva da će dva poznata lika iz serije “La Casa de Papel”, policijske detektivke Raquel Murillo i Alicia Sierra, pokušati da spriječe pljačku svojim izuzetnim pregovaračkim sposobnostima.

Očekuje se da će serija fanovima pružiti uvid u pozadinu lika Berlina i događaje koji su doveli do najveće pljačke ikada viđene u Španiji. Pogledajte trejler i pripremite se za još jedno uzbudljivo poglavlje u svijetu “La Casa de Papel”.

Vrh stranice