Home » Igre » TerraTech Worlds Lansira Demo i Najavljuje Plan

TerraTech Worlds Lansira Demo i Najavljuje Plan

Payload Studios, poznat po popularnoj igri TerraTech, upravo je objavio demo za svoj najnoviji naslov, TerraTech Worlds, uz najavu planova za rani pristup.

TerraTech Worlds je napravljen u Unreal Engine-u 5 i optimiziran je za simulaciju velikih razmjera, a dizajniran je za co-op PvE multiplayer koji podržava do šest igrača istovremeno.

Tim iz Payload Studiosa ističe da TerraTech Worlds prevazilazi ograničenja originalne igre. Nova igra donosi prekrasne prostore od 300 km², potpuno deformabilan teren, realističnu fiziku vode, tvorničku automatizaciju i znatno proširenu prilagodbu.

Deset godina nakon početka razvoja TerraTecha, TerraTech Worlds poziva igrače da istraže opasne biome, prikupe vrijedne resurse i izgrade jedinstvene baze i vozila za obranu od lutajućih razbojnika. Dinamično vrijeme, dnevni i noćni ciklusi te neprijatelji s vlastitim ponašanjem i potrebama čine iskustvo igranja TerraTech Worlds nezaboravnim.

Demo verzija igre je dostupna na Steam platformi od 5. februara, dok se rani pristup planira u skorijoj budućnosti. TerraTech Worlds već privlači pažnju svojim obećavajućim značajkama, kombinirajući elemente simulacije i multiplayera na jedinstven način.

Ako volite igre poput Valheima i Satisfactoryja, TerraTech Worlds mogla bi biti upravo za vas. Pratite Steam stranicu igre i budite spremni za uzbuđenje koje dolazi s ovim naslovom koji obećava revoluciju u žanru.

Nemojte propustiti priliku za istraživanje novih svjetova i sudjelovanje u avanturi koju nudi TerraTech Worlds. Budite među prvima koji će isprobati demo verziju i pratite razvoj igre putem Steam platforme.

Vrh stranice