Home » Serije/filmovi » Sjećate se Sedme od Devet iz Zvjezdanih staza?

Sjećate se Sedme od Devet iz Zvjezdanih staza?

Sjećate se Sedme od Devet iz Zvjezdanih staza? Evo kako izgleda danas

Jeri Ryan, koja je utjelovila lik Sedam od Devet u kultnoj seriji Zvjezdane staze: Voyager, i danas oduzima dah svojom pojavom.

Glumica, koja sada ima 55 godina, nedavno je privukla pažnju na 51. dodjeli nagrade Saturn u Los Angelesu. Pozirala je fotografima na crvenom tepihu u elegantnom bijelom odijelu, s osmijehom na licu i dugačkom plavom kosom.

Sedma od Devet, lik kojeg je Jeri utjelovila, postala je ikona nakon što se prvi put pojavila 1997. godine u seriji Zvjezdane staze: Voyager, koja je emitirana od 1995. do 2001. godine. Osim u Zvjezdanim stazama, Ryan se pojavila i u seriji Zvjezdane staze: Picard s Patrickom Stewartom, te u kriminalističkoj drami Tijelo je dokaz.

Iza scene, Jeri Ryan je imala svoj udio izazova. Iako je javnosti poznata po svojoj glumačkoj karijeri, imala je i turbulentan privatni život. Bila je u braku s bankarom Jackom Ryanom, s kojim ima sina Alexa, koji danas ima 29 godina. Nakon toga, 2007. godine udala se za chefa Christophera Emea, s kojim ima kćer Gisele.

Vrh stranice