Home » Igre » Mario i Sonic Završili s Natjecanjem na Olimpijskim Igrama

Mario i Sonic Završili s Natjecanjem na Olimpijskim Igrama

Nakon više od 30 godina, izgleda da je serijal Mario & Sonic at the Olympic Games došao kraju. Ovaj sportski serijal, koji je započeo 2007. godine na Wii konzoli, neće biti nastavljen, prema izjavama developera Lee Cockera.

Razlozi Završetka

Serijal je prekinut zbog nedostatka novih ideja i promjene fokusa unutar gaming industrije. Iako su videoigre sve prisutnije na Olimpijskim igrama, ovogodišnja manifestacija u Parizu je prva u više od 30 godina koja nema svoju prateću videoigru na konzolama, osim mobilne igre “Olympics Go! Paris 2024”.

Naslijeđe Serijala

Mario & Sonic at the Olympic Games pratili su četiri ljetne i dvije zimske Olimpijske igre, donoseći zabavu i kompetitivnost kroz poznate likove i sportske događaje. Ovaj serijal je postao sinonim za sportske igre na konzolama, posebno među mlađom publikom.

Kraj serijala Mario & Sonic at the Olympic Games označava završetak jedne ere u sportskoj gaming industriji. Iako je serijal donio mnogo radosti fanovima, promjene u industriji i nedostatak novih ideja doveli su do njegovog završetka.

Vrh stranice