Home » Igre » Ancestors: The Humankind Odyssey – Afrika prije 10 miliona godina

Ancestors: The Humankind Odyssey – Afrika prije 10 miliona godina

Izvor fotografije:STEAM

Ancestors: The Humankind Odyssey je igra preživljavanja u trećem licu u otvorenom svijetu u kojoj istražujete, proširujete i razvijate se kako biste unaprijedili svoj klan na sljedeću generaciju u ovoj uzbudljivoj novoj avanturi Panache Digital Games.

Ukrcajte se na najnevjerovatniju odiseju poznatu čovječanstvu: ljudsku evoluciju. U rasponu od prije 10 do 2 miliona godina, započnite svoje putovanje, prije nas, u Africi neogenog perioda. Istražite prekrasan, ali nemilosrdan svijet, od ljuljanja kroz grane drveća u džungli do uhođenja plijena preko zlatnih travnjaka savane. Odlučite koje ćete atribute naučiti i usavršavati kako biste prenijeli znanje budućim generacijama, od alata za izradu do poboljšanja taktike izbjegavanja predatora. Baš kao u stvarnom životu, pobrinite se da jedete, pijete i spavate kako biste ostali živi i imali energije da se suočite sa bilo kojom opasnošću koja vam može doći.

Povećajte svoj klan i pronađite snagu dok napredujete kroz kritične evolucijske faze ljudske evolucije. Vaš izbor će napisati priču vašeg klana i odrediti možete li preživjeti svoju evoluciju.

Istražite nemilosrdnu Afriku

Istražite svijet neogene Afrike koji nikada prije nije iskusio počevši prije 10 miliona godina u zoru čovječanstva. Od vrhova krošnji drveća s pogledom na bujnu džunglu do zlatnih travnjaka savane, prođite prekrasnim, ali nemilosrdnim krajolikom. Za svaki pogled koji oduzima dah, čuvajte se vremena, predatora i drugih opasnosti koje prijete vašem opstanku.

Proširite svoju teritoriju i povećajte svoj klan

Povećajte svoje šanse za preživljavanje tako što ćete ujediniti nove članove svoje vrste i rađati buduće generacije. Kontrolišite različite članove klana, formirajte veze kako biste stvorili porodice i radite zajedno na zastrašivanju predatora tokom ekspedicija. Pobijedite strah dok istražujete nepoznate lokacije kako biste proširili svoju teritoriju.

Razvijajte se kroz više generacija

Pogledajte fizičku i intelektualnu evoluciju prvih hominida dok istražujete, učite i preživljavate. U rasponu od prije 10 do 2 miliona godina, igrajte kao jedan od prvih hominida i evoluirali su tokom miliona godina tokom ključnih faza ljudske evolucije. Napravite ključna otkrića i usavršavajte fizičke sposobnosti koje će se prenositi na buduće generacije kao što su Ardipithecus ramidus i Australopithecus.

Odaberite kako preživljavate

Evolucija nije zapisana u kamenu. Vaše odluke oblikuju kako ćete savladati prepreke, povećati svoju vrstu i koje će znanje prenijeti budućim generacijama. Fokusirajte se na određene atribute ili odaberite uravnoteženiji pristup preživljavanju. Vaši izbori će direktno uticati na sposobnost vašeg klana da preživi, ​​čineći iskustvo svakog igrača jedinstvenim.

Zahtijevi za igranje

MINIMALNO:

    • Zahtijeva 64-bitni procesor i operativni sistem
    • OS:Windows 7 Sp1 64-bit
    • procesor:Intel Core i5-2500K ili AMD Phenom II X6 1100T
    • Memorija:8 GB RAM-a
    • Grafika:GeForce GTX 760 (4GB) ili Radeon HD 7950 (3GB)
PREPORUČENO:

    • Zahtijeva 64-bitni procesor i operativni sistem
    • OS:Windows 10 64-bit
    • procesor:Intel Core i7-4770K ili AMD Ryzen 5 1600
    • Memorija:8 GB RAM-a
    • Grafika:GeForce GTX 980 (4GB) ili Radeon RX 480 (8GB)
    • Izvor članka:STEAM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice