Home » Igre » Diablo 4 Beta: Kada će biti objavljen datum izlaska?

Diablo 4 Beta: Kada će biti objavljen datum izlaska?

Izvor fotografije:Blizzard

Kada je Blizzard odredio datum izlaska Diabla 4 na 6. jun, također je najavio da će dobiti otvorenu beta verziju. Trenutno se ne možete nigdje prijaviti za nju, ali ako prednaručite igru, obećava vam se rani pristup. Prema proizvođaču igre, to bi moglo doći vrlo brzo.

 

Prošle sedmice je na Twitteru napisao producent Diablo 4 Rod Fergusson da će datum početka otvorene beta biti objavljen uskoro.

Kad bismo samo predstavili u nekom trenutku igre ovog mjeseca gdje bi se moglo najaviti tako nešto…

što bi potencijalno moglo biti referenca na IGN-ov Fan Fest 2023.stream kasnije ovog mjeseca.

IGN navodi Diablo 4 kao jednu od igara koje će se predstavljati tokom jednog od svojih streamova 17. i 18. februara. Ni Blizzard ni Diablo nalozi na društvenim mrežama nisu rekli da očekuju bilo kakve najave ovog mjeseca. Ali s obzirom na Fergussonov komentar i predstojeći datum izlaska Diablo 4, čini se da je ovo pravo vrijeme za najavu. 

 
 

Diablo 4 je već prošao alfa test Blizzarda “prijatelji i porodica” i još jedan, širi playtest koji je rezultirao nekoliko minuta procurelih snimaka, uuuups! 

 

Izvor videa:Blizzard

 

U poređenju sa Diablom 3, Diablo 4 planira mnogo više da liči na servisnu igru ​​uživo(LSG). To će zahtijevati od vas da igrate na mreži i privući će druge igrače da vam pomognu u događajima otvorenog svijeta. Neće biti besplatna za igranje, ali će uključivati ​​borbenu propusnicu povezanu sa sezonskim sadržajem završnice igre. Sve ovo će vjerovatno zahtijevati dosta testiranja kako bi se popravilo.

Uobičajeno je da Blizzard pokreće više beta verzija u periodu do svojih izdanja. I Overwatch 2 i World of Warcraft: Dragonflight omogućavaju igračima da testiraju igru ​​u njenim završnim fazama prilično blizu izdanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice