Home » Igre » League of Legends Story

League of Legends Story

Riot Forge i programer Digital Sun najavili su The Mageseeker: A League of Legends Story .

Čini se da je Mageseeker brza roguelike akciona igra, u kojoj glumi Sylas, osvetoljubivi mag. Izdanje je zakazano za ovo proljeće, iako platforme za izdavanje nisu najavljene.

Evo kratkog pregleda igre, plus trejler za najavu:

The Mageseeker: League of Legends Story

Mageseeker  je 2D piksel, gruba akciona RPG igra smještena u Demacia, moćno kraljevstvo u svijetu Runeterra koje nastoji ograničiti ono što smatra zabranjenom magijom, dok se sami koriste magijom kako bi održali red.

Igrajte kao Sylas, pobjegli mag čija će potraga za osvetom srušiti Demacijin varljivi mir – mir izgrađen krvlju i znojem magova. Mageseeker pruža fantastično iskustvo igranja puno akcije za one koji žele iskusiti priču o moći, identitetu i pravdi.

Riot Games polako proširuje svoj doseg koristeći svoj League of Legends IP, što je započelo s Teamfight Tactics , dodatnim načinom igre koji je ponovo koristio sredstva League of Legenda , a na kraju je stvorio cijelu etiketu za Riot za objavljivanje svojih igara.

Riot sigurno ima zauzete ruke, jer osim ovih naslova imaju i borbenu igru, izometrički RPG i više nenajavljenih projekata u razvoju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice