Home » Igre » Sonic Frontiers: Uspjeh igre i budućnost serije

Sonic Frontiers: Uspjeh igre i budućnost serije

Izvor fotografije:steam

Iako bi se moglo pomisliti da Sonic Frontiers pati od loših recenzija, upravo suprotno se događa. Za njegovog izdavača, igra je potpuni uspjeh i budućnost serije je zagarantovana.

Sonic Frontiers napravio je bum i usrećio SEGU. Uspjeh Sonic Frontiersa pokazuje da, unatoč podijeljenim kritikama, želja za plavim ježom ostaje netaknuta kod fanova. Iako ga je novi nastavak relativno odbačen od strane medija, ovaj je naslov ipak uspio zahvaljujući vjernim igračima. U decembru 2022., igra je prodana u više od 2,5 miliona primjeraka, a trenutno ima vrlo lijepih 8,2 / 10 prosječne ocjene korisnika na Metacriticu.

Za SEGU, ovo je veliki uspjeh koji će se nastaviti sljedećih mjeseci s izlaskom novih DLC-ova, ali i različitim strategijama za povećanje prodaje.

Istina je da je Metacritic ocjena bila nešto niža od naših očekivanja, ali ocjena korisnika je bila vrlo visoka. Broj prodanih jedinica daleko je premašio našu početnu procjenu. Intenzivno smo provodili promotivne kampanje oko izlaska Sonic Frontiersa, a kao što smo nedavno najavili, to nam je donijelo dobre rezultate. Ali od tada, cijena prodaje se vratila u normalu. Nastavit ćemo prodavati na dugi rok oslanjajući se na strategije kao što su cjenovno pozicioniranje, promocije i razvoj novih DLC-ova. ističu iz Sonic Frontiers-a

Sonic Frontiers će nastaviti gomilati jene. Ranije su timovi nagovijestili da će se struktura open worlda zadržati, što neće spriječiti razvoj klasičnog duha ove igre. 

https://youtu.be/CuTcBAkyNL4

Izvor videa:frontiers.sonicthehedgehog.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice