Home » Igre » Ultimate Team novosti za EA Sports FC 24 – Evo što nas očekuje

Ultimate Team novosti za EA Sports FC 24 – Evo što nas očekuje

Fifa2024

Ultimate Team novosti za EA Sports FC 24: Što nas očekuje?

Ove godine donosi mnogo uzbuđenja za ljubitelje EA Sports FC 24 igre, posebno kada je u pitanju omiljeni Ultimate Team mod. Otkrivene su novosti koje uključuju kako manje, tako i veće promjene u gotovo svim segmentima igre. Ultimate Team je već dugo neizostavan dio EA Sportsovih igara, privlačeći najveći broj igrača. Stoga ne čudi da su developeri posvetili najviše pažnje unapređenju ovog segmenta igre. Evo što možemo očekivati od novog Ultimate Team moda ove godine.

Evolucije kartica

Nova dinamika dolazi s evolucijom kartica. Sada će biti moguće unaprijediti kartice izvršavanjem specifičnih izazova. Na primjer, možda ćete morati izvesti niz preciznih dodavanja ili postići niz zgoditaka s određenim igračem. Ova evolucija kartica bit će dostupna na više levela, otvarajući nove mogućnosti i dubinu taktičkog planiranja.

Nogometašice kao dio Ultimate Teama

Ove godine, nogometašice će se pridružiti Ultimate Teamu i pojavljivati se u paketima. Kemija među igračima i igračicama će funkcionirati identično kao kod nogometaša, pružajući novu dimenziju izazova i strategije.

Osveženi dizajn kartica

Dizajn kartica doživljava osvježenje. Svi atributi će biti raspoređeni horizontalno u jednom redu, a informacije o nacionalnosti, ligama i klubovima će biti smještene ispod ocjena. Pored toga, igrači će moći vidjeti PlayStyles atribute s lijeve strane kartice, pružajući brži uvid u stil igre svakog pojedinog igrača.

Poboljšane mogućnosti za zadatke

Novi meni za zadatke donosi olakšice u praćenju i izvršavanju različitih ciljeva. Na jednom mjestu ćete imati pregled sezonskih ciljeva, dnevnih zadataka, specifičnih izazova i mnogo više. Ova poboljšana navigacija će vam omogućiti bolju organizaciju i fokusiranje na ciljeve koje želite postići.

Claim All – Jednostavnost na jednom kliku

Na kraju, dolazi i dugoočekivana “Claim All” opcija. Sada ćete moći prikupiti sve nagrade odjednom, što je funkcija koju su igrači dugo tražili. Ovo će ubrzati i olakšati proces prikupljanja zasluženih nagrada.

Ovogodišnje promjene u Ultimate Team modu za EA Sports FC 24 obećavaju obilje novih izazova, strategija i uzbuđenja za sve ljubitelje ove popularne igre. Sviđaju li vam se ove promjene? Javite nam svoje mišljenje u komentarima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice