Home » Igre » Mercedes-Benz:League of Legends

Mercedes-Benz:League of Legends

fotografija:Mercedes-Benz Group Media

Mercedes-Benz i Riot Games su se udružili u projektu SMNR i stvorili virtuelni automobil koji spaja strast prema League of Legends Esports s vrhunskim dizajnom. Mercedesovi dizajneri su stvorili jedinstveno vozilo koje redefinira granice između stvarnosti i fikcije, inspirirano dinamičnim svijetom League of Legends. Projekat SMNR je pružio Mercedes-Benzu mogućnost da pređe granice materijalnosti i fizike i da svojoj kreativnosti da potpunu slobodu u virtuelnom prostoru.

Gorden Wagener, direktor dizajna Mercedes-Benz Group AG, izjavio je da je ovo nastojanje da kontinuirano razvijaju svoj dizajn i da se konstantno postavljaju izazovima na novi način manifestirano u projektu SMNR. Mercedes-Benz daje prostor za neočekivano i svojoj kreativnosti daje slobodu da izrazi ideje koje bi u stvarnom svijetu bile nemoguće.

Projekat SMNR je pokazao da je Mercedes-Benz spremna da uđe u svijet video igara i eSports-a te da koristi svoju stručnost u dizajnu kako bi stvorila nešto jedinstveno. Ovaj projekt će vjerovatno izazvati veliku pažnju i postati predmet interesovanja ljubitelja video igara i automobila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice