Home » Serije/filmovi » “The Equalizer 3” sa Denzelom Washingtonom

“The Equalizer 3” sa Denzelom Washingtonom

Pogledajte prve snimke iz trećeg nastavka “The Equalizer” filma sa Denzelom Washingtonom

[divider top=”no” style=”default” divider_color=”#fa5e5e” link_color=”#f75b5b” size=”12″ margin=”20″]

Sony je na ovogodišnjem CinemaConu predstavio prve snimke iz filma “The Equalizer 3”, koji je treći nastavak ove popularne franšize. Glavnu ulogu u filmu tumači Denzel Washington, koji je već postao prepoznatljivo lice ove franšize. Iako se radi o adaptaciji serije iz 80-ih godina, u kojoj je glavni lik bio Robert McCall, Washington je uspio održati popularnost ove franšize, što je postigao svojim jedinstvenim pristupom i sjajnim glumačkim vještinama.

Tom Rothman, predsjednik studija Sony, je na početku prezentacije naglasio da mnogi ljudi vjeruju da nema više filmskih zvijezda, no on se nada da će “The Equalizer 3” dokazati suprotno. Trailer za film prikazuje Washingtonov lik kako se suočava s lošim momcima i daje im devet sekundi da odluče o svojoj sudbini. Iako se čovjek povukao iz “egalizacije” i živi miran život u Italiji, mafijaški napad ga vraća u akciju kako bi zaštitio ugroženu djecu.

Washingtonova gluma je impresivna i uvjerljiva, te se očekuje da će i ovaj nastavak privući mnoge ljubitelje akcijskih filmova. “The Equalizer 3” je film koji kombinira napetu akciju i uzbudljivu priču, a u njemu ćemo vidjeti kako se ovaj neustrašivi junak suočava sa svojim protivnicima. Ovo je još jedan dokaz da su filmske zvijezde i dalje itekako relevantne u današnjoj kinematografiji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice