Home » Igre » Horizon Forbidden West: 8,4 miliona primjeraka

Horizon Forbidden West: 8,4 miliona primjeraka

Horizon Forbidden West prodan u više od 8,4 milijuna primjeraka, Guerrilla Games najavljuje nove projekte

[divider top=”no” style=”default” divider_color=”#fa5e5e” link_color=”#f75b5b” size=”12″ margin=”20″]

Guerrilla Games, razvojni tim igara, proslavio je 20 godina postojanja i tom prilikom objavio je da je njihova najnovija igra Horizon Forbidden West prodana u više od 8 milona primjeraka. Međutim, jučer je objavljeno da je igra zapravo prodana u 8,4 miliona primjeraka, gotovo jednak broj kao i prva igra u serijalu, koja je u prvih godinu dana bila prodana u 7,6 miliona primjeraka.

Horizon Forbidden West je drugi najuspješniji Sonyjev projekt iz 2022. godine, odmah iza God of War Ragnaroka. Razvojni tim najavljuje da se priprema treća igra, potencijalni multiplayer naslov te televizijska adaptacija za Netflix. Ukupno je Horizon serijal do sada prodan u 32,7 miliona primjeraka.

Guerrilla Games napominje da je broj igrača Horizona veći od toga jer se prvi dio 2020. godine dijelio besplatno, a drugi je trenutno dostupan u sklopu pretplate na PS Plus Extra. Horizon Forbidden West igra je koja se odvija u postapokaliptičnom svijetu u kojem ljudi žive s robotima.

Igrači preuzimaju ulogu glavne junakinje Aloy, koja pokušava otkriti što se dogodilo sa svijetom. U igri se nalazi mnoštvo novih mehaničkih zvijeri, novi svijet i likovi te poboljšani vizualni efekti.

Nakon uspješnog prvog dijela, Guerrilla Games se usudio napraviti još bolju igru ​​s novim likovima i mehaničkim zvijerima. Horizon Forbidden West zauzeo je srca igrača, a budući nastavci i projekti od ovog razvojnog tima sigurno će privući pažnju mnogih igrača.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice