Home » Igre » THQ Nordic najavio novu igru South Park – Snow Day

THQ Nordic najavio novu igru South Park – Snow Day

THQ Nordic nova igra South Park Snow Day

South Park – Snow Day

 

Danas je THQ Nordic zapanjio igračku zajednicu najavom potpuno nove igre iz popularnog serijala South Park, nazvane “Snow Day”. Ova akciona igra za četiri igrača prati temu magičnog snježnog dana i donosi dozu neobičnosti i humora karakterističnih za ovu animiranu seriju.

Očaravajući Snežni Dan u South Parku

 

Za one koji nisu upoznati sa konceptom, snježni dan predstavlja ono vrijeme kada je zimski vremenski kaos toliko neizdrživ da škole zatvaraju svoja vrata, a djeca mogu uživati u slobodnom danu. U South Park: Snow Day, omiljeni junaci – Cartman, Stan, Kyle i Kenny – proživljavaju ovu magičnu avanturu. Međutim, budući da je riječ o South Parku, ništa nije tako jednostavno. Nebeske vatrene kugle padaju, Cartman koristi tajanstvene projektile, a demoni ili vanzemaljci haraju ulicama, ostavljajući za sobom haos i razaranje. Djeca se suočavaju sa paklenim oružjem i bore se koristeći improvizovane alatke, što dodatno podcrtava specifičan humor serijala.

Akcija Za Četiri Igrača

 

“Snow Day” je akciona igra namijenjena četiri igrača, pružajući priliku da igrači preuzmu uloge omiljenih likova iz South Parka i zajedno se suoče sa izazovima i haosom ovog posebnog dana. THQ Nordic obećava jedinstvenu mešavinu akcije i humora koja će privući fanove serijala i nove igrače.

THQ Nordic je još jednom dokazao svoju kreativnost i sposobnost da stvori igre koje će privući široku publiku. Snow Day obećava pravu zabavu i dozu ludila koja je karakteristična za South Park svet.

Svi obožavaoci South Parka, kao i ljubitelji akcionih igara, mogu se pripremiti za novu, neobičnu i urnebesno zabavnu avanturu. Detalji i dodatne informacije o igri “Snow Day” trebali bi biti otkriveni uskoro. Pratite THQ Nordic i South Park kanale za najnovije informacije!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice