Home » Igre » Mračna Bajka “Ugly”: Puzzle Platformer Stiže 14. Septembra

Mračna Bajka “Ugly”: Puzzle Platformer Stiže 14. Septembra

Mračna Bajka “Ugly”: Puzzle Platformer Stiže 14. Septembra za Xbox One, Switch i PC

 

Izdavač Grafitti Games i developerska ekipa Team Ugly najavljuju izlazak svoje najnovije igre – mračne bajke pod nazivom “Ugly”. Ova puzzle platformer igra dolazi 14. rujna za Xbox One, Nintendo Switch i PC. Iako su već najavili izlazak, posebno je uzbudljivo što je sada potvrđena i verzija za Xbox One konzolu.

Glavna mehanika igre temelji se na intrigantnom konceptu stvaranja vlastite sjene pomoću čarobnih ogledala. Ovaj element omogućava igračima da na inovativan i zanimljiv način rješavaju razne zagonetke unutar igre. Kontrolirajući glavnog lika i njegovu stvaranu sjenu, igrači će se suočiti s izazovima koji zahtijevaju pametno korištenje ovih elemenata.

Osim inovativne mehanike, “Ugly” nudi intrigantnu priču utemeljenu na temama mračne bajke. Zajedno s izazovima, igrači će istražiti zanimljive lokacije koje su vizualno zadivljujuće dizajnirane. Osim toga, igra je obogaćena velikim brojem interaktivnih elemenata koji doprinose kompletom iskustvu.

Za one koji žele doživjeti dio čara ove igre, pripremljen je i službeni trailer koji pruža uvid u njezinu atmosferu i mehaniku. Trailer nas vodi kroz svijet “Ugly” igre, otkrivajući kako stvaranje vlastite sjene ima značajan utjecaj na gameplay i rješavanje zagonetki.

“S Ugly igrom, započinje nova avantura u svijetu puzzle platformera. Biti dio ove mračne bajke i razotkrivanje njezinih tajni bit će nevjerojatno iskustvo za igrače diljem svijeta”, rekao je predstavnik izdavačke kuće Grafitti Games.

Dakle, za sve ljubitelje puzzle platformer igara, “Ugly” donosi mračnu bajku s jedinstvenom mehanikom stvaranja sjene. Datum izlaska je 14. rujna, a igra će biti dostupna na Xbox One, Nintendo Switch i PC platformama. Pripremite se za avanturu koja obećava intrigantnu priču, zagonetke i nezaboravno iskustvo. Pogledajte trailer i uvjerite se u čaroliju “Ugly” svijeta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice