Home » Igre » Kazuya se vraća da bije sve redom u novom Tekken 8

Kazuya se vraća da bije sve redom u novom Tekken 8

Izvor fotografije:Bandai Namco

Bandai Namco je objavio veliku vijest: Kazuya Mishima se vraća u Tekken 8. Činjenica je da izdavač donosi ovog ikoničnog lika sa svim blještavilom koja dolazi s borbom.

Kazuya potpuno prihvata svoju ulogu zlikovca i koristi svoj Devil Gene kao nikad do sad. Stoga se pripremite da ga vidite kako se pretvara u zlobnog komšiju i oslobađa razarajući Rage Art. Fanovi su već primijetili mnogo novih animacija i promjena u njegovim napadima, ali ono što je još uzbudljivije je snaga koju isporučuje sa ​​svakim udarcem.

Kao da Karizma Kazuye nije bila dovoljna, postavka borbe se nalazi usred bučne avenije, sa barikadama koje sprječavaju prolaznike od izgubljenih metaka i ponekoga šamara,I svakako nemojmo zaboraviti na upečatljive bilborde koji dodaju dodatnu čaroliju okruženja

U slučaju da ste zaboravili, Bandai Namco je ranije otkrio novi izgled Nine Williams i predstavio mehaniku igre tokom posljednjeg otkrivanja Tekkena 8. Ali ko se brine za sve to kad imamo Kazuyu, ultimativnog lošeg dečka, natrag u ringu! Pripremite se za borbu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice