Home » Igre » Potvrđene igre za PlayStation Plus u martu 2023: Battlefield 2042

Potvrđene igre za PlayStation Plus u martu 2023: Battlefield 2042

Igre za PlayStation Plus za mart 2023. službeno su potvrđene da su Battlefield 2042, Minecraft Dungeons i Code Vein i bit će dostupne svim pretplatnicima od 7. marta do 3. aprila.

 

PlayStation je podijelio vijesti tokom svog najnovijeg State of Play, gdje je također podijelio da će se Uncharted: Legacy of Thieves Collection, Tchia, Ghostwire: Tokyo, Immortals Fenyx Rising i Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction pridružiti PlayStation Plus katalogu igara, koji dostupan je Extra i Premium članovima.

Battlefield 2042 je najnoviji unos u dugotrajnoj franšizi pucačina u prvom licu i, iako ne sadrži kampanju za jednog igrača, uvodi Portal mod. Za one koji nisu upoznati, ovaj novi način vam omogućava da pomiješate i uskladite mape, oružje, klase i opremu iz Battlefield 1942, Battlefield Bad Company 2, Battlefield 3 i Battlefield 2042 kako biste napravili iskustvo koje ste oduvijek željeli igrati .

Minecraft Dungeons je preokret u Mojangovoj igri i nastoji da kombinuje najbolje delove dungeon crawlera kao što je Diablo sa svim šarmom i estetikom Minecraft-a. Prvi put je objavljen 2020. godine i uživali smo s njim, iako nije revolucionaran.

Na kraju, Code Vein je “anime Soulslike” koji je imao za cilj da igračima pruži novi način da iskuse brutalni, ali isplativi izazov igara kao što su Dark Souls, Bloodborne i još mnogo toga. Takođe se izdvaja od jednostavnog klona tako što uključuje jedinstveno postapokaliptično okruženje, fleksibilan sistem klasa i AI partnera.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Vrh stranice